Novi Sad
18.05.2015.
07:02 > 07:04
Nabavku aparata za zračenje po peti put zaustavile su paušalne, neosnovane i neprofesionalne žalbe ponuđača čija uloga nije do kraja ni jasna, smatraju u Upravi za kapitalna ulaganja Vojvodine.
  • Peca

    18.05.2015 11:11
    E tako se to radi
    Tito i njegov socijalizam su, prakticno posmatrano, daleko funkcionalniji od ove Jeb*ne deklarativne demokratije. Nije bilo tendera za javne nabavke samo odgovorno lice, pa ko hoce moze da se tali i ide na letovanje na Goli Otok, a ne kao danas na Karibe.
  • 18.05.2015 10:35
    a sta ko vozi ...
    zato sada bivsi ministar zdravlja m. lucic ima 2 dzipa a pre, tatin golf -2 .. a tek njegov prvi pomocnik b. kopilovic !?
  • 18.05.2015 10:19
    Bagra
    Vučićev režim obara javne nabavke bez zakonskih razloga da bi na taj način pravio probleme pokrajinskoj vladi i Pajtiću. A sve to preko leđa pacijenata, teško bolesnih ljudi. Samo ih sve treba dobro zapamtiti - kako glavne nalogodavce ovih zlodela, tako i njihove pomagače. Doći će vreme kad će odgovarati za sve što čine.
  • Zemljoposednik

    18.05.2015 07:43
    iz Srema
    Zanimljivo je da svi ljudi koji imaju odlucujucu rec u vezi javnih nabavki u zdravstvenom sistemu voze dzipove, letuju po egzoticnim destinacijama, imaju skupe stanove ili velike kuce a zvanicno su na budzetskoj plati od 80-100 hiljada dinara. Treba napisati i da su pre toga posla bili obicna piskarala ili lekari u nekom lokalnom domu zdravlja, da su vozili 15-to godisnjeg polovnjaka, bili podstanari i mastali o putovanju u Pariz a onda, onda su se uclanili i utalili i sunce ih je ogrejalo... zemlja korupcije i bestijalnosti.
    DS i G17 su pocisceni na prethodnim izborima zbog toga, bice pocisceni i ovi Vucicevi ali nikada se u ovoj zemlji takvo ponasanje nece izmeniti, suvise je alavaca, suvise je godina mastanja o luksuznom zivotu proslo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna